Alla inlägg under februari 2012

Av Niclas Carlson - 29 februari 2012 07:15

Då har det blivit onsdag igen och dags för V86 på Solvalla. Denna veckans omgång ser riktigt svår ut, och det krävs en hel del streck lite överallt. Det resulterar i att jag blir ännu djärvare denna veckan, och dundrar på med fyra spikar. Jag hoppas och tror att det är rätt melodi i alla fall. Så här ser jag på omgången:


V86-1:

Ett hyggligt sprinterlopp där 4 Steel Pepper blir storfavorit. Kapacitetsmässigt ska han vara det, men då han inte har startat på några veckor så väljer jag att gardera. Första strecket i loppet för min del är 2 Simon Starlight, som fick offra alldeles för mycket krafter i en snabb öppning senast. Höll ganska så bra till slut ändå, och formen är fortsatt ok. Intressant läge här och kan leda hela vägen. 1 Somekindacatch är i bra form och har passande förutsättningar. Ska inte räknas bort. Jag streckar även Lähdekorpis duo 7 Maxwell Mayday och 3 Finish Flyer. Båda är i bra form och kan inte räknas bort dem heller.

Rank: 2, 4, 1, 7, 3, 8, 5, 6


V86-2:

Ett öppet och jämnt sprinterlopp där jag väljer att ta ställning och hittar dagens första spik. 7 Notorius Bi hade lekstuga senast och var riktigt fin. Formen är om inte på topp så näst intill i alla fall, han har bra fart i sig och jag tror han är huvudet högre än sina konkurrenter här. Jag tror han hittar en bra position direkt och manglar ner allt sista 500. Vill man gardera så är 4 SK Midsummer i  bra form och den troliga ledaren i loppet. Jag tror dock inte han klarar av att stå emot min spik.

Rank: 7, 4, 3, 9, 1, 5, 8, 6, 2, 12, 10, 11


V86-3:

Ett vidöppet stolopp trots att det finns en mycket klar favorit i loppet. Jag tror tilläggshästarna är alldeles för bra och streckar en hel drös av dem. Tipsettan går till 7 Sudoku som gjorde en bra insats senast. Är i bra form och är med i segerstriden även denna gång. Favoriten 13 Motivated Hanover gjorde en fin Sverige-debut senast och vann ganska så enkelt. Jag är dock inte helt såld på henne ännu, då hon har lite aktionsproblem, och det känns som att en galopp alltid ligger nära till hands. Kapacitesmässigt är hon förmodligen stenklar, men jag litar som sagt inte helt på henne. 15 Freia Bear är i bra slag för dagen. Får oftast tuffa lopp men gör det bra. Tråkigt läge nu, men kan en hel del och är inte borta. 8 Misty Elettra har bra form trots att det inte syns i raden. Har kapacitet för att skrälla. 11 Dilbas Delight vann i bra stil senast och slog en del bra hästar. Formen är fin och hn kan gå en rejäl 700-metersrepa till slut. Med i striden här. 14 Rydens Gilda spurtade bra senast och visade att formen är intakt. Tråkigt läge här, men kan avsluta vasst och är inte helt borta.

Rank: 7, 13, 15, 8, 11, 14, 2, 5, 6, 10, 9, 12, 3, 1, 4


V86-4:

Ytterligare ett vidöppet stolopp, och denna gång i ganska så låg klass. Tipsettan går till 11 Stone Capes Judy som är i bra form. Jag tror hon är ute på rätt distans idag och hon har en vass avslutning att tillgå. Segerstrider! 8 Engla Håleryd gjorde comeback senast men tappade stilen med 600 kvar. Såg fin ut innan det, och har flyttats fram formmässigt nu. Med i striden om hon är som hon ska. 12 Kina BB visade bra form senast och i ett jämnt lopp är hon inte helt borta. 9 Singing Ram är jämn och säker men väntar fortfarande på första segern. Kan få en fin resa här och är inte helt borta. 7 Brenna Boko har bra fart i sig och kapacitetsmässigt förmodligen bästa hästen i loppet. Har ett bra läge då hon kan öppna bra, men har inte startat på två månader. Formen är således svårbedömd, men hon är ett givet streck. 4 Laurentius Amour är uppåt i form och är inte så tokig i grunden. Med lite flyt på vägen kan hon vara med och slåss om segern.

Rank: 11, 8, 12, 9, 7, 4, 1, 3, 10, 5, 6, 2


V86-5:

8 Trans Atlantic satt fast senast och fick aldrig chansen. Han är i bra form annars och klarar distansen utan problem. Får dessutom Goop i vagnen idag och känns mycket intressant. Har en vass avslutning och jag tror han speedar hem det här. Motståndet känns inte så hårt, och jag tror han har bra chans. Jag väljer att spika! Vid gardering är 11 Slide To Third värst emot. Han är i bra form men behöver nog en smygare över dagens distans. Kan lägga beslag på andraplatsen bakom min spik.

Rank: 8, 11, 12, 3, 9, 6, 10, 4, 1, 2, 5


V86-6:

Ett öppet lopp som kräver en hel del streck. Tipsettan går till 7 David Nalan som är i absolut toppform. Senast blev han diskad efter en trång situation, men gick sin vana trogen snabbt över linjen efter en smygare. Har ett bra läge här då han är startsnabb och får en bra position. Det mest troliga är väl att han spetsar och släpper, och med fritt i tid är han en het segerkandidat. Det saknas dock inte motstånd, och 8 Bulldozer är en av dem som ska räknas tidigt. Han hade väl helst sett att det varit ett halvvarv längre, men är i bra form och är med i striden här. 5 Nightmare Merci var riktigt fin i comebacken senast och vann lätt från ledningen. Klarar spåret och kan leda länge här också. Kanske hela vägen. 6 Knifetown Lady har toppform och radar upp bra prestationer. Behöver en smygresa och har en vass avslutning. Med i striden igen. 14 Winning Love är tveklöst bästa hästen i loppet, men gör årsdebut här och han kan behöva lopp i kroppen. Ska dock inte räknas bort helt. 10 Raket Farming orkade inte hela vägen senast men såg fin ut. Formen är inte så tokig, och med en smygare har han en vass avslutning till slut. Jätteskräll!

Rank: 7, 8, 5, 6, 14, 10, 9, 15, 11, 4, 2, 13, 12, 1, 3


V86-7:

Ett bra lopp över lång distans, och här hittar jag dagens stora drag. 4 Blackclear gjorde comeback senast och stod för en hyfsad insats. Lär ha gått framåt rejält med det loppet i sig, och han gillar dagens förutsättningar. Han är snabb ut, och jag tror han sitter i spets direkt här. Sen är det bara för Veijo att köra där, för då tror jag att han vinner. Jag chansspikar! Vid gardering är 3 Get Him i toppform, och närmar sig en seger. Jag tror dock inte att han rår på min spik, men han kan vara tvåa bakom..

Rank. 4, 3, 12, 11, 8, 7, 10, 2, 9, 5, 1


V86-8:

4 Caddie Gallant ströks kort innan start senast då han hoppade kråka hela tiden. Är därför lite svårbedömd, men kapacitetsmässigt är det ingen som slår honom här. Läget är bra, och jag tror han blåser direkt till ledning här. Blir svårslagen om han är tillbaka i rätt skick, och jag spikar. Vid gardering är 6 Latest News värst emot. Är i bra form och tål tuffa upplägg. Jag tror dock inte att han rår på en frisk Caddie Gallant idag.

Rank: 4, 6, 3, 1, 12, 11, 8, 5, 10, 7, 2, 9


V86-systemet ser därmed ut så här:


1) 2,4,1,7,3 (8-5)

2) 7 Notorius Bi (4-3)

3) 7,13,15,8,11,14 (2-5)

4) 11,8,12,9,7,4 (1-3)

5) 8 Trans Atlantic (12-11)

6) 7,8,5,6,14,10 (9-15)

7) 4 Blackclear (3-12)

8) 4 Caddie Gallant (6-3)


1080 rader = 270 kronor


Lycka till!

V86
Av Niclas Carlson - 28 februari 2012 00:28

Tisdagens V65- och DD-omgång avgörs på Sundbyholmstravet en bit utanför Eskilstuna. En omgång som innehåller ganska så bra lopp, men som ser ut att bli ganska så favoritbetonad. Risken för låg utdelning är rätt så stor enligt min mening. DD-loppen löser jag så här:


DD-1:

1 Say It gjorde en hygglig insats senast men var chanslös att utmana om segern. Formen är dock fortsatt fin och här har han ett perekt läge. Han är startsnabb och jag blir mycket förvånad om han missar ledningen. Sen blir han svårslagen och jag spikar utan att tveka!


DD-2:

9 Sandro Mustang var riktigt fin vid segern senast och visade fin form. Har ett hyggligt läge här och bör få en bra resa. Har en vass avslutning och jag tror han har en riktigt bra chans att vinna detta loppet. Jag väljer att chansspika honom här!


DD-systemet ser därmed ut så här:


1) 1 Say It

2) 9 Sandro Mustang


1 rad x valfri insats


Lycka till!

Av Niclas Carlson - 27 februari 2012 00:13

Romme står som värd för måndagens V65- och DD-omgång. Det är en brokig samling lopp vi bjuds på, och det ser inte helt lättlöst ut. Det kan bli ganska bra utdelning till slut, tror jag. DD-loppen löser jag så här:


DD-1:

Ett härligt stayerlopp där jag ger tipsettan till 9 Evil Jagg som är på väg uppåt i form. Han gjorde en bra insats senast, men fick ge sig med minsta möjliga marginal. Han älskar distansen och är stark och rejäl. Kan krossa allt, men är inte helt att lita på då det kan komma en galopp precis var som helst. Har kapacitet för att vinna, men är ingen spik. 10 Chainier är i kanonform, även om han inte räckt till på V75 i de två senaste starterna. Distansen klarar han även om det inte är nån fördel, och det lär bli ett smyglopp här. Har dock en vass speed att spela ut, och med rygglopp fram till 3-400 kvar kan han explodera över upploppet. 14 Kricken CD var riktigt fin vid segern senast och är i bra form. Har ett bra läge här då han är startsnabb, och lär hitta en hygglig position direkt. Har en vass avslutning och är inte helt borta här. 13 Claude Du Nord är även han i bra form, och är inte så tokig i grunden. Kräver ett rygglopp, och får han det kan han blanda sig i segerstriden här.


DD-2:

Ett ganska så bra stolopp med flera segeraspiranter, men jag väljer att spika ändå. 15 Noir De Cherie gjorde comeback senast och gjorde en godkänd insats då. Bör ha gått framåt rejält med det loppet i sig, och tränaren lät mycket optimistisk i en intervju i onsdags. Hon har en vass spurt att tillgå om man väljer det upplägget, hon tål även att gå framåt direkt och mala sönder allt den tunga vägen om man väljer det. Jag tror hon visar vem som är bäst helt enkelt, och spikar den bästa hästen!


DD-systemet ser alltså ut så här:


1) 9,10,14,13

2) 15 Noir De Cherie


4 rader x valfri insats


Lycka till!

Av Niclas Carlson - 26 februari 2012 01:29

Söndagens V65- och DD-omgång avgörs på Örebrotravet. Man har fått ihop en rätt så bra omgång, men det ser ganska favoritbetonat ut. Jag tror inte på nån större utdelning, me jag har haft fel förr... DD-loppen löser jag så här:


DD-1:

11 Kalle Palema har hittat formen och gjorde en bra insats senast. Möter ett gäng som han normalt sett ska slå med 30 meter, och trots det trista läget tror jag  han visar sig vara fullständigt överlägsen här. Spikas!


DD-2:

4 Nathalie On Rie gjorde en bra insats senast och håller sin fina form. Att det är ett halvvarv längre idag spelar ingen roll, hon går bra över medeldistans också. Hon är snabb ut, och jag tror hon sitter tidigt i ledningen. Möter ett överkomligt motstånd och jag väljer att spika!


DD-systemet ser därmed ut så här:


1) 11 Kalle Palema

2) 4 Nathalie On Rie


1 rad x valfri insats


Lycka till!

Av Niclas Carlson - 25 februari 2012 19:33

Rätt rad:


4 Canaka BF (3,84) (28%)

11 Online d'Amour (8,65) (15%)

5 Quarcio Du Chene (1,27) (85%)

2 Unison (5,08) (36%)

3 Global Nelly (1,61) (78%)

8 Friction (12,60) (8%)

5 Jackal Face (3,57) (50%)


7 rätt: 7 218:-

6 rätt:     72:-

5 rätt:      0:-


Det blev ganska så favoritbetonat idag, och jag stannade på fyra rätt. Det positiva är väl att det blev jackpot till nästa vecka på Axevalla.


Kort om dagens spikar:


Royale De Crepon (V75-1) stressade upp sig bakom bilen och galopperade direkt i starten. Tappade ca 20 meter på det, men hamnade ändå i dödens direkt. Avancerade framåt mot ledaren med varvet kvar, men kunde aldrig sätta press på denna och var stenslagen redan 400 före mål. Tappade några längder över upploppet och får inte godkänt.


Quarcio Du Chene (V75-3) inledde ganska så lugnt, men hamnade i tredje spår. Kördes framåt direkt och kunde enkelt glida till ledning efter 600 meter. Fick sen dirigera som han ville, och med 350 meter kvar tackade han för sällskapet och stack ifrån till enlöjligt enkel seger. Mycket fin igen, och får blir spännande att fälja under våren.


Fighter Gull (V75-4) togs lugnt från sitt bakspår och hamande i femte ytter. Gick med som trea i tredjespår med 800 kvar, men kunde inte ta nånting. Var riktigt usel för dagen.

V75
Av Niclas Carlson - 25 februari 2012 01:32

Då var det lördag igen, och dags för V75. Denna vecka avgörs det hela på Solvalla, och det är dessutom V75-finaler, vilket betyder att det är jämna och bra lopp rakt av. Det finns en del jättefavoriter, och visst finns risken att dem ramlar in och vi får en utdelning på 3000:-. Men jag tror det kan smälla, och hoppas och tror på en utdelning runt 70-80000:-. Nu kör vi!


V75-1, Stoeliten, 1640a:

Att kalla det här för Stoeliten är lite av ett skämt, då det endast startar sju hästar varav minst två är ren utfyllnad. Var har alla ston tagit vägen? Favoriten, och bästa hästen, 2 Royale De Crepon är ett fartvidunder som dock haft svårt att övertyga i sina svenska starter. Var senast ute på Vincennes och såg då smällfin ut, men satt fast hela vägen och fick aldrig chansen. Tränaren, Marcus Lindgren, säger att hon känns kanonfin i träning efter det, och tror på bra chans. När man dessutom plockar in Dominik Locqueneux som kusk, så tror man givetvis på toppchans från stallet. Jag tror att Royale De Crepon körs framåt ganska så tidigt här och får överta ledningen. Blir svårslagen därifrån, och jag spikar. Vid gardering är 6 Simb Ruby värst emot. Hon är i toppform och spurtade sin vana trogen sylvasst över upploppet senast. Det lilla fältet gynnar henne, men jag tror inte hon hinner ända fram nu heller...

Rank: 2, 6, 4, 5, 1, 3, 7


V75-2, Klass 1-final, 2140a:

Ett otroligt jämnt lopp där i stort sett ingen är chanslös. Jag streckar så mycket det bara går här och hoppas att det räcker. Tipsettan går till 11 Online d'Amour som fick luckan alldeles för sent senast. Visar dock fortsatt form, och kommer att få sitt smyglopp här. Är vass på speed, och kan avgöra över upploppet. 12 Echauffour har tänt till nåt otroligt hos Flemming Jensen, och radat upp bra insatser den senaste tiden. Senast var han tapper som knappt slagen trots dödens större delen av loppet. Har en bra avslutning och Åke Svanstedt är ju inte blyg för att sända iväg med 700 kvar. Med i striden. 5 Breedlove kunde inte ta nåt i avslutningen senast och kördes väl lite väl passivt. Hyggligt läge här och Björn Goop i vagnen igen är klara plusfaktorer, och som jag sagt tidigare, det här är en kanon egentligen. Segerstrider. 1 Crowne är en fighter som sällan ger sig. Han är i bra form och såg fin ut senast. Läget kan dock stöka till det, då jag inte tror han kan hålla upp ledningen. Med lucka i tid blir han dock livsfarlig, och ska räknas tidigt. 8 Nestor Gel hade ett omöjligt läge senast, men flög fram över upploppet och var inte stort slagen. Är i kanonform, och helt bortglömd nu. Spåret är såklart ingen höjdare, men hittar han bara en hygglig position så kan hans vassa speed tala över upploppet. 3 Turbo Daylight tappade stilen helt med 700 kvar senast. Kom tillbaka något över upploppet men galopperade i en trång situation med 100 meter kvar. Uppträdde väldigt knepigt, och kanske börjar bli sliten efter flitigt matchande. Har dock ett bra läge, och är han som han ska vara så biter han ifrån sig bra från spets. 2 Quizmaster hade halva Norrland gapat om senast. Då blev det fiasko, men Robert Bergh låter fortsatt uppåt. Formen är annars fortsatt fin, och han kan vinna nu istället.

Rank: 11, 12, 5, 1, 8, 3, 2, 9, 10, 6, 4, 7


V75-3, Gulddivisionen-final, 2140a:

En ganska så tunn guldfinal, där vi hittar omgångens största favorit i form av 5 Quarcio Du Chene. Han har varit helt outstanding under vintern, och verkligen visat vilken bra häst han är. Har inte varit i närheten av att galoppera bort sig, och hade ju stor uppvisning senast då han krossade en ringrostig Brioni. Här har han ett bra läge då han kan öppna bra, och jag tror han sitter i spets efter senast 500 meter. Svårslagen därifrån, och jag väljer, hur tråkigt det än låter, att spika. Vid gardering är 7 Clear Sign given. Han var enormt bra senast och visade att han kan vinna även från ledning. Får dock svårt att rå på Quarcio Du Chene.

Rank: 5, 7, 10, 9, 2, 8, 4, 6, 1


V75-4, Klass 2-final, 2140a:

Även Klass 2-finalen är jämn, och i normala fall hade det krävts en hel del streck även här. Men allt klarnade under fredagen, och jag hittar här dagens roliga spik i form av 11 Fighter Gull. Han var ruskigt fin vid segern näst senast och imponerade stort på mig då. Loppet senast är bara att glömma, då han behövde ett lopp i kroppen. Läget är inte roligt, men den här hästen har sån kapacitet och fart att jag tror det inte spelar nån roll hur loppet blir kört. Jag tror att Fighter Gull blåser ner alla över upploppet, och vinner med minst en längd. Vid gardering är 12 Quick Razz given. Han flög fram över upploppet senast efter en sen lucka, och såg fortsatt fi ut. Erik Adielsson i vagnen igen talar för en ny fin prestation, men jag tror han får ge sig mot Fighter Gull till slut. En bra tvilling kan det dock vara.

Rank: 11, 12, 1, 2, 4, 10, 5, 9, 8, 6, 3, 7


V75-5, Diamantstoet-final, 2140:

Här hittar vi omgångens näst största favorit i obesegrade 3 Global Nelly. Hon var lika fin som vanligt senast då hon vann enkelt från ledningen. Hon är snabb från start, och tar förmodligen hand om ledningen direkt här. Bra chans att förlänga segerraden såklart, men möter tuffare motstånd och det finns tre roliga motbud. 13 Photo Princess är i kanonform, och gjorde en bra insats senast trots att hon inte rådde på Global Nelly då. Tål att gå en rejäl repa i tredjespår, och utmanar om segern även denna gång. 8 Avena Goldinia är i dunderform för dagen, och såg riktigt fin ut senast då hon satt fast med gott om krafter kvar. Får en smyglöpning igen, och med lucka i tid har hon en vass speed som kan resultera i en jätteskräll. 11 Lynn Palema tappade mycket mark i en startgalopp senast, men gjorde ett kanonlopp efter det. Var då knappt slagen tvåa, och såg riktigt fin ut. Med en smygare här kan hon bli livsfarlig över upploppet, och är helt bortglömd här. Skrällvarning!

Rank: 3, 13, 8, 11, 12, 6, 5, 1, 4, 10, 9, 7, 15, 2


V75-6, Bronsdivisionen-final, 2140a:

Ytterligare ett kanonlopp där jag ger tipsettan till 4 Tion Medon Sisu. Han är i kanonform och gick mycket starkt sista 700 senast. Ser riktigt fin ut för dagen, och har ett hyggligt läge. Lär hitta en bra position direkt, och är med i segerstriden igen. 5 Beckman såg kanonfin ut runt sista kurvan senast, men fick ge sig den sista biten. Krigar inte helhjärtat från spets utan går bäst bakifrån, vilket han bevisade då. Formen är annars fortsatt fin, och med en smyglöpning är han med och slåss om segern. 9 Danne Fame kördes invändigt senast. Kom ut i andraspår med 300 kvar, men galopperade oturligt då. Hade gott om krafter kvar i det läget och hade utmanat om segern. Perfekt smygläge igen, och med rätt ryggar kan han skrälla till här. 3 True Advantage avslutade vasst senast från ett svårt läge och visade att formen är intakt. Kan hetsa upp sig enormt bakom bilen, men går hon felfritt lär hon hitta en bra position direkt. Får hon spara sina krafter till 300 kvar kan hon sänka alla med sin vassa spurt.

Rank: 4, 5, 9, 3, 6, 8, 10, 2, 1, 7, 12


V75-7, Silverdivisionen-final, 2140a:

En vidöppen Silverfinal avslutar omgången, och ingen känns chanslös. Tipsettan går till 11 Famous Fayline, som är i kanonform. Har haft svåra lägen på slutet, men svarat för topplopp rakt igenom. Läget är inte roligt nu heller, men i den formen han är i nu, så kan det gå vägen ändå. 6 Nino Coger var riktigt vass vid segern näst senast. Spurtade bra senast och visade att formen är fortsatt fin. Med rätt lopp även denna gång är han en given segerkandidat. 5 Jackal Face blixtrade till ledning senast och vann sen busenkelt. Samma läge igen men riskerar nu svar invändigt. Formen är på topp och han är inte beroende av ledningen. Givet segerbud igen. 12 Trustworthy Ås radar upp fina prestationer utan att få vinna. Levererade en sylvass spurt senast från ett tråkigt läge och har absolut toppform. Med lite flyt på vgen kanske Henrik Svensson kan lura honom att korsa mållinjen som etta denna gång. Bortglömd! 9 Capello Bob var ruskigt fin senast och visade upp vad han kan. Läget är inte så tokigt och han är med och slåss om segern igen.

Rank: 11, 6, 5, 12, 9, 8, 3, 7, 2, 4, 1, 10


V75-systemet ser därmed ut så här:


1) 2 Royale De Crepon (6-4)

2) 11,12,5,1,8,3,2 (9-10)

3) 5 Quarcio Du Chene (7-10)

4) 11 Fighter Gull (12-1)

5) 3,13,8,11 (12-6)

6) 4,5,9,3 (6-8)

7) 11,6,5,12,9 (8-3)


560 rader = 280 kronor


Lycka till!

V75
Av Niclas Carlson - 24 februari 2012 00:34

Fredagens V65- och DD-omgång avgörs på Kalmartravet. Man har fått ihop en riktigt bra omgång, med bl.a en årsdebuterande Lavec Kronos i V65-inledningen. DD-loppen löser jag så här:


DD-1:

Ett riktigt bra lopp där jag ger tipsettan till 7 Cool Caviar. Han var fullständigt lysande senast då han efter en perfekt smörresa bara dundrade iväg över upploppet till en mycket lätt seger. Är tillbaka i form igen, och han tål att göra en del själv i loppen. Har en bra chans att vinna, men möter bra motstånd så jag väljer att gardera. 5 Splendid Value var riktigt fin senast då han vann relativt lätt från ledningen. Är väl som bäst över sprinterdistans, men når han ledningen igen så kan han hålla undan här. 6 Fragola är i kanonform, och har alltid en vass avslutning. Klaus Kern har bra snurr på stallet nu, och kör han bara med insidan av huvudet denna gång så kan Fragola faktidkt vinna loppet.


DD-2:

Ett hyggligt fyraåringslopp där vi får en jättefavorit i Lutfi Kolgjinis fine 10 Opitergium. Han var riktigt fin i årsdebuten senast och vann hur lätt som helst från ledningen efter vassa sista 500. Han har galopperat bort massvis med pengar, och är inte helt rumsren än. Tävlar mest mot sig själv egentligen. Ludde har jobbat hårt med hästen under vintern och känslan är att hästen har mognat en hel del. Jag tror han går felfritt här och då är han totalt överlägsen. Spik!


DD-systemet ser ut så här:


1) 7,5,6

2) 10 Opitergium


3 rader x valfri insats


Lycka till!

Av Niclas Carlson - 23 februari 2012 00:58

Torsdagens V65- och DD-omgång avgörs på Åby. En ganska trevlig omgång som ser smålurig ut. Kan nog ge hyggligt betalt till slut. DD-loppen löser jag så här:


DD-1:

Ett bra sprinterlopp där tipsettan går till 4 The Man. Han kommer tillbaka efter vila, och brukar göra bra ifrån sig då. Har en ruskig kapacitet när han fungerar, och är ett givet segerbud. Jag garderar dock då jag i stort sett är allergisk mot hästar som gör första starten efter en längre vila. Andrastrecket hamnar på 3 Turbo Later som är i kanonform. Han har ett bra läge och får en fin resa här. Med lite flyt på vägen så kan han överraska. 2 Organic Value har ingen rolig rad och formen är svårbedömd. Har dock ett perfekt läge här då han är ruskigt snabb ut, och från ledningen säljer han sig dyrt. Har han hittat formen kan han hålla undan.


DD-2:

Ett ganska så bra lopp där jag väljer att chansspika 4 More Than Enough. Han hoppade bort sig direkt i starten senast, men har visat bra form innan dess. Han är snabb från start och jag tror han sitter i spets direkt här. Blir sen svår att slå och jag tror han har toppchans att vinna.


DD-systemet ser därmed ut så här:


1) 4,3,2

2) 4 More Than Enough


3 rader valfri insats


Lycka till!

Ovido - Quiz & Flashcards