Alla inlägg den 21 februari 2012

Av Niclas Carlson - 21 februari 2012 00:35

Tisdagens V65- och DD-omgång avgörs på Jägersro. Man har fått ihop en bra och rolig omgång, som nog kan ge rätt så bra betalt till slut. DD-loppen löser jag så här:


DD-1:

Ett öppet sprinterlopp där jag väljer att chansspika 3 Lazer Crown. Han gjorde årsdebut senast och behövde det loppet då han inte var som allra bäst. Han är snabb från start och har därmed ett bra läge. Når han spets har han toppchans, men han går bra bakifrån också. Jag tror han är kraftigt förbättrad ikväll och visar hur bra han är.


DD-2:

Ett härligt stayerlopp, där jag ger tipsettan till 15 Lennart. Han kom aldrig in i loppet senast på V75, så den starten är bara att glömma. Formen är annars fin, och han har både styrka och kapacitet för att runda hela gänget. Bra vinstchans, men ingen spik. 5 King Bonnson avslutade bra senast och krigade till sig segern kort före mål. Gillar distansen, men har lätt för att ta till en galopp. Felfri är han med och slåss om segern. 12 Fisher King tar gärna en galopp lite då och då, men de dagar han behagar gå felfritt är han riktigt bra. Formen är svårbedömd, men han har kapacitet för att dyka upp i segerstriden. 1 Je M'appelle Belle satt fast senast och gick i mål med alla krafter kvar. Såg jättefin ut, men möter nu tuffare motstånd. Har dock ett bra smygläge, och med lucka i tid kan hon spurta sylvasst. Skrällvarning!


DD-systemet ser därmed ut så här:


1) 3 Lazer Crown

2) 15,5,12,1


4 rader x valfri insats


Lycka till!

Ovido - Quiz & Flashcards