Alla inlägg den 14 februari 2012

Av Niclas Carlson - 14 februari 2012 00:18

Axevalla arrangerar tisdagens V65- och DD-omgång. En omgång som inte ser särskilt lättlöst ut. Jag tycker att flera av favoriterna ser lite svaga ut, och det kan bli bra pengar för sexorna ikväll. DD-loppen löser jag så här:


DD-1:

Ett ganska så bra lopp där jag ger tipsettan till 9 Fille Jubb. Han var visserligen blek senast men behövde det loppet och är säkert lite vassare nu. Kan få ett fint lopp här, och tål att gå själv sista 700. Bör ha bra chans men är inte att lita på. 4 Will Olas Arn galopperade bort sig på V75 senast, men har varit bra innan dess. Är ingen raket från start, men desto snabbare till slut. Passar därmed bra på Axevallas långa upplopp, och ska räknas tidigt. 3 Milford Sound har formen på topp, och avslutade bra senast. Kan öppna bra och hittar en bra position direkt. Kan skrälla till här. 1 Star Support gjorde en godkänd insats senast och visade fin form. Han är snabb ut och från ledningen kan det hålla hela vägen.


DD-2:

6 Democrat var stor i nederlaget senast och visade fin form. Han är väldigt kvick iväg från start och jag är helt säker på att han sitter i spets direkt här. Bör sen ha toppchans att vinna då motståndet känns lite lättare denna gång. Spikas!


DD-systemet ser därmed ut så här:


1) 9,4,3,1

2) 6 Democrat


4 rader x valfri insats


Lycka till!

Ovido - Quiz & Flashcards