Alla inlägg den 19 februari 2012

Av Niclas Carlson - 19 februari 2012 00:47

Söndagens V65- och DD-omgång går som vanligt på Solvalla. Jag har sagt det förut, och jag säger det igen: Varför? Hur som helst så ser omgången lite smålurig ut och det kan bli hyggligt betalt till slut. DD-loppen löser jag så här:


DD-1:

Ett bra långlopp där det kryllar av segerkandidater. 4 Landers Power hade helt fel förutsättningar senast med fel distans och ett dåligt läge. Gjorde ändå en godkänd insats och bör ha flyttats fram ett snäpp formmässigt då han hade haft lite semester innan. Dagens förutsättningar är perfekta, och han kommer hitta en bra position direkt. Sen tror jag att han avgör det hela med sin vassa avslutning. Tränaren Janne Hellstedt är dessutom väldigt uppåt om honom, och jag väljer att chansspika Landers Power!


DD-2:

Ännu ett bra lopp, och tipsettan går till 11 Kalle Quivivra som är i kanonform. Gick i dödens större delen av loppet senast och höll strålande. Fick dock segern till skänks då ledaren galopperade med allt klart 100 meter före mål. Kalle Quivivra visade dock fortsatt form, och kan avgöra med sin vassa speed. 2 Wee Catch Diamond var förbättrad senast och möter lite lättare motstånd nu. Han kan öppna snabbt om han vill, och från ledningen är det en bra segerchans. 9 Blue Rocket avslutade vasst senast och visade nyvunnen form. Kan få ett perfekt smyglopp här, och har han inte för långt fram när man svänger in på upploppet kan han skrälla rejält! 10 Nantucket var inte alls till sin fördel senast, och kan betydligt bättre. Har en enorm kapacitet och med lite flyt på vägen är han med i striden.


DD-systemet ser därmed ut så här:


1) 4 Landers Power

2) 11,2,9,10


4 rader x valfri insats


Lycka till!

Ovido - Quiz & Flashcards