Alla inlägg den 2 februari 2012

Av Niclas Carlson - 2 februari 2012 23:29

Bergsåker står som värd för fredagens V65- och DD-omgång. Jag tycker det ser lite smålurigt ut och jag tror det kan bli ganska så bra pengar för sex rätt. DD-loppen löser jag så här:


DD-1:

Ett ganska så bra lopp där jag väljer att chansspika 7 Justfixit. Hon har varit bra från svåra lägen på slutet och formen är helt ok. Läget nu är inte superkul det heller, men hon är hyggligt snabb från start och kan hitta en bra position. Har en vass avslutning, och jag tror att hon speedar ner allt över upploppet. Kör i tid bara!


DD-2:

Ett vidöppet sprinterlopp för kallblod, och tipsettan går till 11 Orrbusan, som är i dunderform. Gjorde ett kanonlopp senast på V75, och möter nu nästan samma motstånd. Har en vass spurt, och är med i striden. 12 Rino Dox blev trängd senast och tog sig en kort galopp, men gjorde en godkänd avslutning efter det. Han är stark och tål att göra en del i loppen, och han är en av dem som slåss om segern. 8 Troll Elden avslutade klart godkänt senast och är i fin form. Hittar han bara ut i andraspår här, så bör han ha en bra chans att vinna. 10 Järvsö Rune var ok senast, men kan bättre. Distansen passar fint och han är med i segerstriden här.


DD-systemet ser därmed ut så här:


1) 7 Justfixit

2) 11,12,8,10


4 rader x valfri insats


Lycka till!

Av Niclas Carlson - 2 februari 2012 00:04

Åby arrangerar torsdagens V65- och DD-omgång. Tävlingarna håller hygglig klass, och dessutom gör Åke Svanstedt comeback efter sin långa semester. Det ser ut att bli rätt så favoritbetonat även ikväll, men på Åby finns ju open stretch, så man vet aldrig... DD-loppen löser jag så här:


DD-1:

Ett hyggligt lopp över lång distans där jag väljer att chansspika 2 Magnifique Loss. Han var klart godkänd senast och gillar distansen. Formen är fin och han har en vass avslutning att tillgå. Jag tror ha speedar ner alla över upploppet och inleder alltså DD med en spik.


DD-2:

Här tycker jag att två hästar gör upp om segern. 5 Mad Image är kanske bästa hästen, men han har pausat en månad nu och kanske behöver lopp i kroppen. Löper han upp till sin kapacitet är han med och krigar om segern. Jag dubblar det hela med 6 Delvin Gold som kan mycket i ljusa stunder. Gjorde en bra insats senast, och är i bra form. Håller han ihop aktionen hela vägen är han med i striden.


DD-systemet ser då ut så här:


1) 2 Magnifique Loss

2) 5,6


2 rader x valfri insats


Lycka till!

Ovido - Quiz & Flashcards