Alla inlägg den 25 juli 2010

Av Niclas Carlson - 25 juli 2010 21:35

Då jag precis kommit hem och i stort sett är djupfryst av kylan på Axevalla, så avstår jag att ge mig på omgången på Skellefteå. Jag är tillbaka i full form på tisdag med analyser och förslag till den vassa V75-omgången på Jägersro med Hugo Åbergs Memorial som huvudnummer!

V65
Av Niclas Carlson - 25 juli 2010 21:23

Då jag varit på Axevalla hela helgen så har det inte blivit några sammanfattningar av tävlingarna. Det skulle ta alldeles för mycket tid att sammanfatta varje omgång, så jag nöjer mig med att skriva om spelet.


I onsdags på V64 gick det ju ganska så hyfsat trots att det bara blev fyra rätt. Då det var lite av skrällarnas afton så blev det ändå 2607:- tillbaka och ett fint plus.


Torsdagens V65 på Bergsåker var väl inte så lyckad. Fyra rätt och 0:- tillbaka.


Sen var det dags för Axevalla och det här blev rejält pinsamt och dåligt. Fredagens V65:a var egentligen inte så svår, men det blev ändå väldigt fel. Ynkliga två rätt, och det håller ju inte...


Skrällarna stod som spön i backen under lördagens V75:a och resultatet blev endast tre rätt, med målfotoförluster för två av mina spikar. Marginalerna var inte på min sida kan man säga.


Idag blev det rena favoritparaden på V65, och då blev det fem rätt, men ändå 0:- tillbaka. Skrällen Brian Key var den enda som missades, och den satt som första reserv....


Jag vill passa på att be om ursäkt för de dåliga tipsen under Axevalla-helgen, och lovar att komma igen med bättre tips under veckan!

V64 · V65 · V75
Ovido - Quiz & Flashcards