Alla inlägg den 11 augusti 2010

Av Niclas Carlson - 11 augusti 2010 22:18

Ingen höjdare idag, endast tre rätt, borde varit fyra i alla fall. Jag tycker så här i efterhand att det var svagt av mig att inte få med vinnaren i V64-2 på så många hästar. Att inte spikarna vann är inte mycket att göra åt. Men Midnight La Marc spikas igen nästa gång hon startar!

V64
Av Niclas Carlson - 11 augusti 2010 00:14

Dubbeljackpot på V64 och snudd på speltvång:) Omgången ser lurig ut och det blir ingen favoritparad som det blev förra veckan i alla fall....Jag drar till med tre spikar, och helgarderar ett lopp och hoppas att det kan smälla lite här och där....


I V64-1 hittar jag kvällens första spik, i form av 1 Midnight La Marc. Hon var ruskigt vass när hon vann på Halmstad näst senast, och hon flög fram den sista biten senast på Jägersro. Läget är lurigt då hon inte är så snabb ut att hon kan hålla spets, men tråckla dig ut i tid, Haugstad, så vinner du detta lätt! Värst emot är 5 Hold'em No Limit som är i bra form, och 8 Crown Imperial som även han är i kanonform.


I V64-2 är min förstahäst 12 BK Bonnie Pearl. Hon var inte alls på humör senast och bara vräkte sig i galopp. Näst senast var hon enära att kvala in till Stochampionatet. Hon är både stark och speedig, och med rätt lopp så blåser hon ner de till slut. Det är dock ett öppet lopp, så det blir några till på systemet.


V64-3 är ett lärling/ungdomslopp, och förstahästen här är 10 Pine Shot. Formen är på topp, och jag tror att han blåser ner allt till slut. Men då även detta är ett jämnt lopp, och det blir väldigt många streck, så blir det faktiskt en helgardering, alltså åker alla 12 med på lappen. Jag tackar inte nej till en jätteskräll!


V64-4 är ett stolopp, och här var jag först inne på att spika 5 A Place For Us. Hon var grymt bra senast och visade form direkt efter ett uppehåll. Men så hittade jag några till som jag vill ha med, därför fick de följa med på systemet.


I V64-5 kommer då kvällens andra spik. 11 Reach De Vandel gjorde ett fantastiskt sista halvvarv senast och flög fram över upploppet. Var mycket nära att hinna fram då, och om Tarzan bara kör i tid här, så drar han ner allt till slut. Värst emot är 8 Altai som var kanonbra näst senast, men lite sämre senast. Formen är där den ska.


I V64-6 finns kvällens tredje spik. 1 Select Yankee är en riktig klasshäst, och här bombar han till spets hur lätt som helst. Sen är det ingen som får tag i honom. En bra favoritspik att avsluta med. Värst emot här är 10 Sebastian K, som om han hade körts av Ludde hade haft en given plats på kupongen.


Systemet ser ut så här:


1) 1 Midnight La Marc (5-8)

2) 1,6,7,10,11,12 (5-9)

3) Alla 12

4) 2,5,13,14 (10-1)

5) 11 Reach De Vandel (8-1)

6) 1 Select Yankee (10-3)


288 rader

Lycka till!

V64
Ovido - Quiz & Flashcards