Alla inlägg den 23 januari 2012

Av Niclas Carlson - 23 januari 2012 01:54

Efter gårdagens bravader är det nu dags att försöka leverera igen och visa att formen är här för att stanna ett tag. Måndagens V65- och DD-omgång avgörs på Mantorp, och det ser inte helt lättlöst ut. Jag har dock hittat en spik redan innan DD-loppen, och den får ni här:


Dagens roligaste spik:

I V65-3 startar 4 Peignoir, som hade pausat inför den senaste starten. Hon ryckte åt sig en jätteledning med ett våldsamt speedryck med 400 kvar, men stannade sista 50 och blev upphunnen på linjen. Claes Svensson berättade dock redan innan det loppet att det var hit man hade siktat, och med det senaste loppet i sig bör hon vara kraftigt förbättrad nu. Motståndet skrämmer inte, och jag tror hon vinner det här lätt.


Nu till Dagens Dubbel:


DD-1:

Ett ganska så dåligt sprinterlopp där favoriten 2 GK Spinaround har fått ett kanonläge. Han är i bra form, naturligt startsnabb, och chansen att han leder det här runt om är väldigt stor. Han bör ha toppchans att vinna här, och spiken är gjuten.


DD-2:

Ett hyggligt stolopp där jag väljer att chansspika 1 Hazelmere. Hon galopperade bort sig senast, men visade bra form innan dess. Tränaren och kusken Oskar Svanberg trodde själv på bra chans senast, och chansen till seger här lär inte vara mindre. Jag tror hon leder detta runt om, och därmed blir det en rak dubbel idag...


DD-systemet:


1) 2 GK Spinaround

2) 1 Hazelmere


Lycka till!

Ovido - Quiz & Flashcards