Alla inlägg den 2 januari 2012

Av Niclas Carlson - 2 januari 2012 23:58

Tisdagens V65- och DD-omgång avgörs på Jägersro. V65-loppen håller hygglig klass, men även idag ser det ut att bli favoritbetonat. DD-loppen löser jag så här:


DD-1:

Ett bra sprinterlopp, där jag väljer att chansspika 1 Bergshults Leffe. Han var ute på V75 senast från samma läge och hamnade då i fjärde inner. Avslutade rykande till fjärepriset via open stretch då och såg riktigt fin ut. Han kan öppna bättre än senast men det blir knappast nån ledning ändå. Bör dock kunna ta sig ut i andraspår tidigt, och sen svepa allt med sin rykande spurt. Visst, det är en chansspik, men segerchansen är mycket stor.


DD-2:

Ett bra stolopp, där jag ger tipsettan till 4 For My Life som är i kanonform. Gjorde ett bra lopp senast men blev snöpligt nerspeedad med 10 meter kvar. Hon kan öppna bra och lär hitta en bra position direkt. Har en jättechans att vinna, men jag tycker hon möter bra motstånd och väljer att gardera. 10 Opal Line är i bra form och är inte så tokig i grunden. Närmar sig en seger och den kan komma här. Har en vass avslutning och är med i striden. 12 Precisely vann på bra sätt senast. Har också en vass avslutning och trots läget är hon inte borta. 5 Rydens Guzzi gjorde en bra insats senast och visade form. Tål tuffa upplägg och är inte helt golvad.


DD-systemet ser därmed ut så här:


1) 1 Bergshults Leffe

2) 4,10,12,5


4 rader x valfri insats


Lycka till!

Ovido - Quiz & Flashcards