Alla inlägg den 22 januari 2012

Av Niclas Carlson - 22 januari 2012 01:24

Solvalla arrangerar söndagens V65- och DD-omgång. Det ser ut att bli väldigt favoritbetonat då de flesta favoriterna ser starka ut. Men nånstans så smäller det säkert. DD-loppen löser jag så här:


DD-1:

10 Viggo Trizz har hittat formen och var riktigt bra senast. Har ett lurigt läge här, men med lite flyt får han en fin position här, och avsluta det kan han. Han har kapacitet för att speeda ner det här gänget och jag väljer att chansspika honom här.


DD-2:

Ett svårt och öppet lopp för fyraåriga ston. Tipsettan ger jag till 12 Svana Line. Hon har lite smygform, och den är på väg uppåt. Var hygglig senast utan att för den skull glänsa. Har en ruskig speed, och med rätt ryggar runt sista varvet kan hon svepa alla över upploppet. 1 Citrin är ingen vinstmaskin precis, men har ett kanonläge här. Jag tror hon håller ledningen här, och då kan hon bli farlig. 3 Bearimage galopperade bort sig senast. Har annars ganska så bra form, och är inte så tokig. Med i striden. 14 Pay Attention har bra fart i sig när hon väl håller sig till trav. Har pausat inför dena starten, men kan inte räknas bort ändå.


DD-systemet ser därmed ut så här:


1) 10 Viggo Trizz

2) 12,1,3,14


4 rader x valfri insats


Lycka till!

Ovido - Quiz & Flashcards