Alla inlägg den 30 augusti 2011

Av Niclas Carlson - 30 augusti 2011 22:01

Tisdagens V65:a avgjordes på Sundbyholmstravet utanför Eskilstuna. Det blev en lite lurigare rad än vad jag hade förväntat mig på förhand. Men 10 ggr på Image Lady i V65-6 var väl ändå lite väl mycket?


Dagens spik var Simb Ruby. Hon kördes av Örjan Kihlström, och startade i V65-5. Så här gick det:

Simb Ruby öppnade lugnt men hade inte turen på sin sida och hamnade i dödens. Blev avlöst med varvet kvar och såg riktigt vass ut runt sista kurvan. Vreds ut till attack med 200 kvar och avslutade bra men hann inte fram till mer än ett tredjepris. Hygglig insats ändå.


Ev odds: 3,40

V65-streck: 35%


Dagens skrällbud startade i V65-1. Det var Japanese Face, som kördes av Jörgen Westholm. Så här gick det:

Japanese Face kom igenom bra från start och hittade andra ytter. Satt kvar när det började attackeras bakifrån med 700 kvar, men kunde vridas ut i tredjespår med 300 kvar. Såg jättefin ut vid det läget, men hade ingenting att komma med över upploppet. En besvikelse som femma.


Ev odds: 5,30

V65-streck: 17%

Av Niclas Carlson - 30 augusti 2011 09:11

Tisdagens V65-tävlingar arrangeras av Sundbyholmstravet utanför Eskilstuna. Det ser ut som en ganska så trevlig omgång, men visst finns det risk för en favoritparad även idag. Min spik verkar vara lite bortglömd! Har folk så kort minne?


Dagens spik är:


V65-5: 4 Simb Ruby - Örjan Kihlström


Simb Ruby visade upp en ny sida av sig själv senast. Hon gick då hela vägen i dödens, var på väg att koppla grepp på ledaren när hon kastade sig i galopp kort före mål. Normalt sett hade hon gett upp helt med typ 500 kvar, men hon såg mycket stark ut då. Nu har hon ett bra spår igen, men nån ledning blir det knappast då favoriten Stepping Space har öppet spår. Jag tror dock att Simb Ruby får en riktigt bra position och att hon spurtar ner den veka ledarinnan i god tid före mål. Kör nu för seger, Örjan!


Dagens skrällbud blir:


V65-1: 10 Japanese Face - Jörgen Westholm


Japanese Face har haft det lite tungt en tid och får inte ut sitt kunnande i loppen. Han har dock en ruggig speed och med rätt resa ikväll är ha inte helt borta. Han trivs på distansen och är ett kul skrällbud.


Lycka til!

Ovido - Quiz & Flashcards