Alla inlägg den 10 augusti 2011

Av Niclas Carlson - 10 augusti 2011 22:40

Onsdagens V64-omgång gav ganska så bra betalt för sex rätt. Men mina skrällbud var inte i närheten av att vinna. Dagens spik hette Alandias Michelle, kördes av kaj Widell och startade i V64-6. Så här gick det:


Alandias Michelle öppnade stabilt och bra, och såg ut att kunna få andra ytter. Men Kaj Widell valde då att krypa ner i rygg på ledaren istället. Fick sen sitta där resten av loppet, men såg seg och trött ut med 500 kvar. Fick dock förnyade krafter över upploppet men letade fortfarande efter lucka. Fick en retsam lucka med 50 meter kvar och avslutade vasst, men mer än ett andrapris var det aldrig tal om. Fortsatt full form!


Ev odds: 5,20

V64-streck: 26%


Skrällbuden då? Nej, de var inget att hurra över ikväll.

Tjacke Gold (V64-1) satt sist hela vägen, var jättetrött redan 700 kvar och utgick felfri. Sjuk?

Zelezny (V64-2) avslutade bra efter en resa i ryggar. Passas nästa gång med ett bättre spår.

Nimbus Hackstable (V64-4) gjorde ett godkänt lopp och avslutade bra som fyra.

Photo Princess (V64-5) satt långt bak i kön och galopperade med 600 kvar.

Av Niclas Carlson - 10 augusti 2011 08:48

Då var det onsdag igen, och dags för V64 på Solvalla. Man har fått ihop en riktigt bra omgång med flera intressanta lopp. Det finns spelbara skrällar i de flesta loppen, och vinner de kan utdelningen skjuta i höjden rejält. Därför blir det förutom dagens spik också lite roliga skrällbud...


Dagens spik blir: V64-6: 3 Alandias Michelle - Kaj Widell


Alandias Michelle var ruskigt fin senast då hon vann efter en riktigt fin resa i andra ytter. Hon avgjorde enkelt över upploppet med en hel del krafter kvar. Formen är absolut på topp, och hon har dessutom fått ett bra läge här. Hon är snabb ut och bör få en bra position direkt, sen tror jag att hon avgör med sin vassa speed över upploppet. Det finns dock ett orosmoln, och det är just spåret bakom bilen. Hon kan stressa upp sig rejält bakom bilen, och näst senast vräkte hon sig i galopp från just spår tre. Går hon felfritt, så vinner hon.


Så över då till dagens skrälldrag:


V64-1: 7 Tjacke Gold - Per Lennartsson

Tjacke Gold har toppform och gör sällan ett dåligt lopp. Vinner lopp när som helst, redan ikväll?


V64-2: 12 Zelezny - Anders Svanstedt

Zelezny har alltid visat att kapaciteten finns där, men har inte alltid fått ut det i lopp. Har vilat ett tag nu och gör dessutom debut ikväll för sin nya tränare Åke Svanstedt. Då är det riktigt intressant och även om läget är riktigt dåligt kan han inte räknas bort helt.


V64-4: 8 Nimbus Hackstable - Björn Goop

Nimbus Hackstable har fin form och gillar den långa distansen. Har en vass speed att tillgå och med rätt resa är han inte helt borta. Vinner snart lopp, kanske redan ikväll.


V64-5: 10 Photo Princess - Jörgen Sjunnesson

Photo Princess är en flyfotad dam som gjorde comeback senast. Bör ha gått framåt med det loppet i kroppen, och kan trots läget bli livsfarlig redan ikväll.


Lämna gärna en kommentar, och lycka till ikväll!

Ovido - Quiz & Flashcards