Alla inlägg den 11 augusti 2011

Av Niclas Carlson - 11 augusti 2011 22:03

Torsdagens V65-tävlingar avgjordes på Åby. Åby invigde dessutom sin nya stallbacke, ett fantastiskt bygge som såg mycket fint ut. Kul för publiken att kunna se hästarna innan och efter loppen. Allt är inte riktigt klart än, men när det blir det så lär det bli ännu bättre.

Dagens spik startade i V65-4. Hästen var Kif Kif, kusken Jeppe Juel. Så här gick det:


Kif Kif öppnade bra och hittade direkt rygg på ledaren. Efter ett varv blev det dock tredje inner. Fick vackert sitta kvar därtill upploppet då det lev fritt fram via open stretch. Kif Kif avslutade bra, men hann inte fram till mer än en fjärdeplats. Gillar nog inte lång distans alls?


Ev odds: 12,00

V65-streck: 10%

Av Niclas Carlson - 11 augusti 2011 09:07

Åby står som värd för torsdagens V65-omgång. En lurig omgång med en del öppna lopp, och jag tycker det är svårt att hitta nån given spik. Det kan nog bli hyfsade pengar ikväll...

Dagens spik blir:


V65-4: 3 Kif Kif - Jeppe Juel


Kif Kif såg tokfin ut näst senast då han satt fast i tredje inner med massor kvar. Blev då störd till galopp med 15 meter kvar. Senast tog han ledningen men släppte till blivande vinnaren Eliott Hall. Kif Kif hängde med skapligt, men distansen var nog i längsta laget för honom. Nu är det 500 meter kortare och ingen Eliott Hall med. Vad det gäller löpningsförloppet så är det inget måste med ledningen, men det är klart får man bestämma tempot själv blir ju allting lättare. Kif Kif kan dock avsluta vasst också, och jag tror att han visar sig vara bäst ikväll. Kör hårt, Jeppe!


Lycka till!

Ovido - Quiz & Flashcards