Alla inlägg den 9 augusti 2011

Av Niclas Carlson - 9 augusti 2011 19:28

Tisdagens V65-tävlingar avgjordes i Örebro, med uttagningslopp till korta E3 som huvudnummer. Dagens spik startade redan i V65-1, det var Pomona Wibb med Peter Untersteiner, och så här gick det:


Pomona Wibb öppnade riktigt bra från start och efter 50 meter susade hon till ledning. Fick sen bestämma i eget tempo där framme och såg jättefin ut. Kom upp till varvning på 14,8 och drog då upp tempot själv. Drog undan i läcker stil över upploppet och var helt överlägsen. Vann till slut med 6 längder på fina 12,7. Det kan vara vinnaren i finalen...


Odds: 3,54

V65-streck: 41%

Av Niclas Carlson - 9 augusti 2011 09:02

Tisdagens V65-tävlingar avgörs i Örebro. Det är inte vilka tävlingar som helst idag, då det är uttagningar till korta E3. Mängder med fina treåringar ska ut och kriga om de åtråvärda finalplatserna. En tävlingsdag att se fram emot!


Dagens spik blir:


V65-1: 5 Pomona Wibb - Peter Untersteiner


Pomona Wibb har inlett sin karriär på ett mycket bra sätt. Hon kvalade in till E3-finalen senast, och där gjorde hon ett kanonlopp. Hon tog sig en galopp kort efter start och det såg hopplöst ut ett bra tag, men hon levererade en visslande avslutning och var faktiskt inte jättelångt från segern. Har sen dess siktat på detta loppet. Hon fick ett bra läge här, och hon kan öppna hyggligt. Bör hitta en bra position direkt, och sen blir hon svår att slå i spurten. Jag tror hon spurtar ner alla och spikar. Upp med armen efter mål, Peter!


Lycka till!

Ovido - Quiz & Flashcards