Alla inlägg den 16 augusti 2011

Av Niclas Carlson - 16 augusti 2011 22:03

Tisdagens tävlingar avgjordes på Jägersro. det var kanonförutsättningar med riktigt fint väder, och banan var så fin som den kan vara. Dagens spik var Our Dream, som för dagen kördes av Thomas Uhrberg. Ekipaget startade i V65-6, och så här gick det:


Our Dream fick en strulig inledning från sitt bakspår och tappade en del meter från början. Hittade ändå tredje ytter till slut. Gick med som tvåa i tredjespår med 550 meter kvar. Gick ut till egen attack med 225 meter kvar och avslutade bra till tredjeplatsen. Var dock totalt chanslös på segern då vinnande Fleetfoot Hanover ryckte undan med 300 kvar.


Ev odds: 3,40

V65-streck: 45%

Av Niclas Carlson - 16 augusti 2011 08:54

Tisdagens V65-tävlingar körs på Jägersro. Man har fått ihop en hygglig omgång som ser lite smålurig ut. Dagens spik blir:


V65-6: 9 Our Dream - Flemming Jensen


Our Dream har utvecklats rejält i år och svarat för ett flertal starka prestationer. Senast var hon riktigt fin och vann på ett bra sätt. Här har hon ett tråkigt läge, men hon kan avsluta rykande. Hon är rätt så tuff och tål en del. Då Flemming bara åker över med henne ikväll måste detta bara vara en toppchans. Spik på allt!


Lycka till!

Ovido - Quiz & Flashcards