Alla inlägg den 22 augusti 2011

Av Niclas Carlson - 22 augusti 2011 20:15

Måndagens tävlingar avgjordes på Mantorp.

Dagens spik var Tom Raider, som kördes av Oscar Nilsson. De startade i V65-1, och så här gick det:


Tom Raider dundrade till ledning direkt. Fick sen bestämma tempot som han ville fram till 600 kvar då han själv började dra upp tempot. Hade inga som helst problem med att hålla en säker längd till bakomvarande ekipage och vann totalt okörd. Riktigt fin men ett prov utan värde.


Odds: 2,68

V65-streck: 53%


Dagens skrällbud var Kross Cut, som kördes av Ralf Karlstedt. Ekipaget startade i V65-3, och så här gick det:


Kross Cut hamnade i fjärde ytter från start. Behöll den positionen hela vägen fram till 400 kvar då hon började få svårt att hänga med. Tappade nån längd i det läget, och Karlstedt körde invändigt. Fick lite nya krafter på upploppet och spurtade hyggligt efter en sen lucka. Det räckte dock bara till en sjundeplats, men kanske är lite på gång igen.


Ev odds: 36,90

V65-streck: 2%

Av Niclas Carlson - 22 augusti 2011 09:18

Då var det måndag igen, och Mantorp arrangerar kvällens tävlingar. En helt ok omgång med hygglig klass på loppen. Svårt att sia om utdelningen men jag tror ändå det kan bli hyfsade pengar till slut.


Dagens spik är:


V65-1: 2 Tom Raider - Oscar Nilsson


Tom Raider har haft det lite jobbigt hittills i år, men nu kommer hans period på året då han brukar vara som bäst. Gick klart godkänt senast och är på väg uppåt i form. Han har dessutom fått ett kanonläge här då han är startsnabb, och jag tror han leder detta runt om. En kul spik att inleda streckspelet med!


Dagens skrällbud:


V65-3: 11 Kross Cut - Ralf Karlstedt


Kross Cut visade fina takter i slutet av förra året och spåddes en fin fyraårssäsong. Tyvärr har det strulat rejält för henne i år, och hon gjorde årsdebut så sent som för 1,5 månad sen. Har fått pausa en liten stund sen det senaste loppet, men bör ändå gått framåt med de loppen i sig. Har en grym speed att tillgå, och med rätt resa fram till 4-500 kvar kan hon bli riktigt farlig över upploppet. Streckad på 3% nu kl 9.30, det blir kanske 5-6% till slut.


Lycka till!

Ovido - Quiz & Flashcards