Alla inlägg den 29 juni 2011

Av Niclas Carlson - 29 juni 2011 08:39

Onsdagens V64-omgång avgörs på Fornaboda travbana utanför Lindesberg. En naturskön bana som såklart är som bäst på sommaren. Omgången ser relativt lätt ut och jag tror inte att det blir några större pengar ikväll. Men vinner min spik skjuter värdet i höjden....Dagens spik är:


V64-6: 11 My Golden Key - Nicklas Westerholm


My Golden Key är ingen häst som vinner ihjäl sig precis, men hon hänger med överallt och plockar pengar lite här och var. I den senaste starten mötte hon tufft motstånd och efter en ganska så lugn resa satt hon fast över upploppet och såg kanonfin ut. Ulf Ohlsson som körde då låg nästan raklång, och intrycket var klart bra. Med en lite offensivare styrning denna gång kan det gå vägen. En chansspik...


Lycka till!

Av Niclas Carlson - 29 juni 2011 08:29

Tisdagens spik på Solänget startade i V65-6. Det var Trustworthy Ås med Ulf Ohlsson, och så här gick det:


Trustworthy Ås öppnade hyggligt, men hamnade i tredjespår runt första kurvan. Kördes till rejält och tog över ledningen efter 500 meter. Fick sen bestämma en liten stund, innan han med dryga varvet kvar släppte ledningen till favoriten Caballion. Försökte sen haka på denne, men var chanslös att utmana, och mötte helt enkelt en för bra häst. Fullföljde hyggligt som trea, men ingen storform.


Ev odds: 5,90

V65-streck: 33%

Ovido - Quiz & Flashcards