Alla inlägg den 21 juni 2011

Av Niclas Carlson - 21 juni 2011 19:31

Tisdagens spik i Visby startade i V65-1. Lord Thai Taata kördes av Roger Hassborg, och så här gick det:


Lord Thai Taata tog hand om ledningen direkt, och fick bestämma i behagligt tempo första 500. Drog sen upp farten rejält upp till varvningen, men sen bedarrade tempot igen. Höll fortfarande ledningen med 500 kvar, men med 300 kvar hade Lord Thai Taata gjort sitt, och dalade ner till en sjätteplats till slut. Han var helt enkelt för dålig för att räcka till seger.


Ev odds: 12,70

V65-streck: 5%

Av Niclas Carlson - 21 juni 2011 09:46

Tisdagens V65-tävlingar avgörs på Skrubbs travbana i Visby. Det är tyvärr ingen större klass på loppen, men det gör de spelbara i alla fall. Omgången ser svår ut och jag tror det blir rätt så stora pengar för de som hittar rätt. Och då gäller det att ha rätt spikar, och jag tror jag har hittat en totalt bortglömd vinnare. Dagens spik är:


V65-1: 1 Lord Thai Taata - Roger Hassborg


Lord Thai Taata vann ett par lopp på Solvalla förra året och var riktigt bra då. Har sen haft problem under året och inte haft nån form alls. Han har ett bra läge här, och får han ledningen tror jag att han har mycket bra chans att leda runt om. Visst, det är en chansspik, men vinner han, då är ni bra med från början!


Lycka till!

Ovido - Quiz & Flashcards