Alla inlägg den 6 juni 2011

Av Niclas Carlson - 6 juni 2011 13:56

Nationaldagens V65-omgång avgörs på 800-metersbanan i Åmål. Spets är guld värt, och jag tror jag har hittat en häst som sitter i ledning hela vägen. Dagens spik blir:


V65-2: 6 Annie Cash - Rebecca Arnelöf


Annie Cash vinner inte ihjäl sig precis (2 segrar på 21 starter), men visade uppåtform senast då hon via en sylvass spurt fixade andrapriset bakom starke Milles Tempo. Hon möter tufft motstånd ikväll, men har ett bra läge då hon är snabb från start, och kommer hon till ledningen tror jag att hon vinner. En kul chansspik som rensar bra!

Av Niclas Carlson - 6 juni 2011 13:50

Som ni säkert har märkt så har jag inte varit särskilt flitig med tipsen den senaste tiden. Det tar helt enkelt rätt så mycket tid i anspråk, och det är inte alltid jag har känt mig motiverad till att lägga ner den tiden. För att inte tappa kontakten och läsare helt har jag därför bestämt mig för att införa en ny punkt här på bloggen: Dagens spik. Där kommer jag att bjuda på en eller flera spikar till kvällens V65-tävlingar. Detta gör att V65-systemen inte kommer att komma i samma takt som förut, men när jag hittar tiden till det så kommer det också.


Vad det gäller V75 på lördagarna kommer det vara fullt ös som vanligt.


Skriv gärna en kommentar eller hälsning, det är alltid kul:)


Lycka till allihop!


/Niclas

Ovido - Quiz & Flashcards