Alla inlägg den 26 september 2011

Av Niclas Carlson - 26 september 2011 08:11

Söndagens bidrag gick inte alls som planerat. Men jag tar nya tag, och ikväll är det V65 i Halmstad. En ganska så kul omgång som nog kan ge hyggligt betalt till slut.


Dagens spik är:


V65-2: 4 Liberty Lane - Thomas Uhrberg


Liberty Lane hade jag som spik förra söndagen här på bloggen, och han gjorde då ett klart godkänt lopp, men fick ge sig den sista biten mot en smygkörd Cappuchino MS. Ikväll har både jag och hästen tänkt att få revansch. Liberty Lane är startsnabb och missar inte ledningen här, sen får Uhrberg försöka hålla ett lagom tempo. 40 meter kortare idag än senast är bara en fördel, och om Liberty Lane får för sig att kriga hela vägen idag så vinner han. Håll igång, Thomas!


Dagens skrällbud är:


V65-4: 3 Lord Photo - Bo Falsig


Lord Photo har gjort två starter för Bosse Falsig och skött sig bra i dessa. Nu är det dags att spänna bågen en aning och jag har feeling för att han kommer at göra ett bra lopp ikväll. Lord Photo klarar distansen utan problem, och kan få ett riktigt bra lopp från sitt läge här. Han har en vass avlutning, och med rätt resa så kan han sopa bort en hel del system. Kör hårt, Bosse!


Lycka till!

Ovido - Quiz & Flashcards