Alla inlägg den 19 september 2011

Av Niclas Carlson - 19 september 2011 22:04

Spiken King Of Kings var bara dålig under måndagens V65-omgång på Mantorp. Skrällen OFV Dream avslutade riktigt fint efter en sen lucka och var tvåa i mål. Fick helt enkelt stryk av en bättre häst denna gång.


Tisdagens V65-omgång avgörs på Jägersro.


Dagens spik blir:


V65-5: 6 Overworked - Kenneth Haugstad


Overworked är i bra form och var ute mot tufft motstånd i Derbystoet senast. har ett perfekt läge här då hon är snabb från start, och jag tror hon leder detta från start till mål.


Dagens skrällbud är:


V65-6: 9 Bergshults Leffe - Kenneth Haugstad


Bergshults Leffe har ett lopp i kroppen efter en tids vila. Bör ha gått framåt med det i sig och har en sylvass avslutning. Inte helt borta och ska streckas!


Lycka till!

Av Niclas Carlson - 19 september 2011 07:15

Ingen lycka igår heller tyvärr. Liberty Lane drog hårt i ledningen men kunde inte skaka av sig Cappuchino MS som tog sig förbi de sista biten. Midnight La Marc satte sig fast i andra ytter och fick inte fritt i tid. Bara att ta nya tag...


Mantorp arrangerar V65 ikväll, och det är en bra omgång man fått ihop. Svårt att sia om utdelningen men visst kan det skrälla i några lopp...


Dagens spik är:


V65-5: 10 King Of Kings - Åke Svanstedt


King Of Kings tog en snygg seger näst senast med just Åke Svanstedt i sulkyn. Var sen ute på V75 i ett tufft gäng utan att räcka hela vägen. Möter lite lättare motstånd nu, och med Svanstedt i sulkyn igen är chansen stor. Jag tror han sveper hela fältet sista 800 och vinner tämligen lätt. Spikas på allt!


Dagens skrällbud är:


V65-4: 14 OFV Dream - Erik Adielsson


OFV Dream är i bra form, men också lite ovillig av sig. Det ser ut som att han inte brukar sig för fullt. Ny kusk på hästen kan vara ett bra recept, och trots att han står hårt inne i loppet, och möter tuffa konkurrenter, så har han kapacitet för att segerstrida. Tar han i för fullt är han med på målfotot. Kom igen Erik!

Ovido - Quiz & Flashcards