Alla inlägg den 20 september 2011

Av Niclas Carlson - 20 september 2011 22:00

Tisdagens spik Overworked tog sig till ledningen efter 350 meter, men började hoppa kråka med varvet kvar. 650 före mål kom också galoppen och så var den dagen förstörd. Skrällen Bergshults Leffe hamnade invändigt och fick en trött häst i knät med 600 kvar. Avslutade riktigt vasst i skymundan och visade att formen är på väg. Passas nästa gång!


Onsdagens V64-omgång på Solvalla domineras totalt av Kriteriekvalen. Riktigt fin travsport alltså, och faktiskt några svaga favoriter. Det kanske kan bli lite kulor ändå?


Dagens spik är:


V64-1: 9 Fritiof Piraten - Kajsa Frick


Fritiof Piraten är i dunderform och gjorde ett bra lopp senast som tvåa bakom Velten Ovambo. Han kan få en fin resa här och med en distanssvag favorit i Go Green Pellini tycker jag det ser ganska så upplagt för Fritiof Piraten ikväll. Kör hårt Kajsa!


Dagens skrällbud är:


V64-6: 6 Allaballakaitoz - Åke Svanstedt


Allaballakaitoz gjorde comeback senast efter en lång vila och fick ge sig motvilligt den sista biten. Han såg riktigt fin ut, och med det loppet i sig bör han gå framåt ordentligt. Han visade senast att han är snabb från start, och jag tror han tar ledninge här. Sen får Åke dirigera som han vill och rinner undan till seger. Blir förmodligen rätt så mycket streckad, men kan vara en rolig spik att avsluta onsdagen med...


Lycka till!

Ovido - Quiz & Flashcards