Alla inlägg den 12 juli 2011

Av Niclas Carlson - 12 juli 2011 22:43

Onsdagens V64-omgång avgörs på Dannero. Man har fått ihop en rad fina lopp, och känslan är att det kan bli rätt så bra betalt också. Dagens spik blir:


V64-5: 1 Big Challenger - John Östman


Big Challenger gick en rejäl repa näst senast i ett hårt V75-lopp och höll riktigt bra. Var senast ute i ett billigt gäng och vann ganska så enkelt. Har formen på topp, och ett kalasläge här. Han är snabb ut, och jag tror han leder hela vägen. Kör hårt, John!


Lycka till!

Av Niclas Carlson - 12 juli 2011 22:36

Finfina tävlingar var det på Jägersro ikväll, bl.a fick vi se Joke Face vinna på fina 10,7/1640a, och två fina treåringar som kommer at gå långt i Rusty Dust och Orion Kronos. Dagens spik startade i V65-6, det var Ideal Kemp med Peter Untersteiner, och så här gick det:


Ideal Kemp kom iväg skapligt från start, men hamnade lik förbannat i tredje inner. Kom ut i andra ytter med 600 kvar men satt då fortfarande instängd. Letade lucka hela vägen, och fick den med 50 meter kvar efter en del kryssande, men då  var det för sent. Såg fin ut som fyra, men varför dessa ideliga invändiga styrningar? Kör för seger nästa gång, Peter!


Ev odds: 8,50

V65-streck: 17%

Av Niclas Carlson - 12 juli 2011 09:51

Tisdagens V65-tävlingar avgörs på Jägersro. En ganska så trevlig omgång som ser ut att kunna bli rätt så favoritbetonad. Vi får bl.a se Joke Face mot Copper Beech, och Rusty Dust mot Orion Kronos. Kan bli sevärda dueller...

Dagens spik är:


V65-6: 3 Ideal Kemp - Peter Untersteiner


Ideal Kemp är ingen herre som vinner ihjäl sig, men har formen på topp just nu. han flög fram i en sedvanlig vass avslutning senast och har ett bra läge ikväll. Om ifall att herr Untersteiner bara kan köra i tid denna gång tror jag han har bra chans att spurta till sig segern.


Lycka till!

Ovido - Quiz & Flashcards