Alla inlägg den 7 juli 2011

Av Niclas Carlson - 7 juli 2011 22:15

Torsdagens V65-omgång avgjorde i Halmstad, med Sprintermästaren som det stora huvudnumret. Dagens spik startade i V65-5, Alandias Michelle med Troels Andersen. Så här gick det:


Alandias Michelle hetsade upp sig rejält bakom bilen och slog på en hejdundrande galopp. Vile inte ställa sig och var borta redan innan bilen släppte fältet...


Ev odds: 13,80

V65-streck: 5%


Får väl passa på att ge stora gratulationer till gänget kring Oricchietti som vann Sprintermästaren efter en kalasresa. Grattis!

Av Niclas Carlson - 7 juli 2011 08:20

Halmstad kickar igång Sprintermästarmeetinget på torsdagen, med just Sprintermästaren som kvällens absoluta höjdpunkt. De allra bästa fyraåringarna saknas dock i startlistorna, och här har Halmstadtravet nåt att fundera över inför kommande år. Nog vill vi se de absolut bästa?

Omgången ikväll innehåller topplopp rakt igenom, med tre försök till Sprintermästaren, som vardera innehåller en jättefavorit. De tre bör ha stor chans att vinna sina heat, och då blir det ingen hög utdelning. Dagens spik blir:


V65-5: 3 Alandias Michelle - Troels Andersen


Alandias Michelle är i bra form och spurtade återigen vasst senast från ett omöjligt läge. Har ett bättre läge ikväll, och lär hitta som sämst andra ytter. Kan hon få spara sin speed till 3-400 kvar tror jag hon spurtar ner den ledande storfavoriten Global Midnight. Kör så det ryker, Troels!


Lycka till!

Av Niclas Carlson - 7 juli 2011 08:10

Onsdagens spik startade i V64-4. Det var Tjacke Gold med Håkan K Persson som fått förtroendet, och så här gick det:


Tjacke Gold fick en bra start på loppet och hamnade i tredje ytter efter ca 400 meter. Avancerade framåt då tempot var lågt med ca 1600 meter kvar. Satte stenhårt tryck på ledaren med 4-500 kvar och såg ruskigt fin ut i ingången till sista kurvan. Tappade dock farten runt kurvan, men kämpade sig tillbaka när det korta upploppet var kvar. Kunde dock inte rå på ledaren och fick släppa en häst till framför sig, men gjorde ändå ett bra lopp som trea. Toppform, och Tjacke Gold kan vara en bra spik under Stochampionatshelgen om två veckor...


Ev odds: 4,80

V64-streck: 30%

Ovido - Quiz & Flashcards