Alla inlägg den 19 mars 2012

Av Niclas Carlson - 19 mars 2012 08:12

Måndagens V65- och DD-omgång avgörs på Halmstadtravet. En omgång som håller riktigt bra klass, och som nog kan ge hyggligt betalt, för det ser inte helt lättlöst ut. DD-loppen löser jag så här:


DD-1:

5 Amour De La Rue vann på bra sätt senast efter några veckors vila. Det här är en riktigt fin häst som är stark och rejäl och tål att göra en del själv i loppen. Han bör vara ytterligare förbättrad med lopp i kroppen, och han klarar av kvällens distans utan problem. Jag tror han sitter i ledning ganska tidigt och därifrån kan jag inte se att han förlorar. Spikas!


DD-2:

3 Yankee Flair har varit ute i tuffa gäng på V75 under året. Han har galopperat bort sig i starten de två senaste loppen, men håller bra form ändå. Han är snabb från start när han håller sig på benen, och når han ledningen här har han bra chans att vinna loppet. Rätt distans idag! 4 Fayence vann på bra sätt senast och är i fin form. Gillar kvällens distans och är med i striden. 9 Zambrottanewport avslutade bra senast och har nu lopp i kroppen. Bör gå framåt formmässigt, och skulle det bli bra tempo på det hela kan han blanda sig i striden till slut. 7 GH Trotter är en vindsnabb häst som gör årsdebut. Bo Westergård brukar ha bra tränat när de kommer ut, och hästen har kapacitet för seger. Farlig om det blir bra tempo i loppet.


DD-systemet ser därmed ut så här:


1) 5 Amour De La Rue

2) 3,4,9,7


4 rader x valfri insats


Lycka till!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards